<<edelliselle sivulle
2011
Maaliskuu 2011

13.3. kevättä käpälissä..

Oikea vastaus on tietysti Ford Fiesta 1,6, ilman takapenkkejä. Mikolla vaan on tietty vähän ärhäkämpi se ralliauto, kun Pumban VEPEvani on ihan diiselipeli. Mutta kuiteskii!

Kirjaa ei saanut kukaan, koska ketään ei kiinnostanut pätkän vertaa koko helmikuun kysymys. Joo. Ihan sama mitä kirjottelet, itte voit sitten tylsempänä työpäivänä käydä lukasemassa, että
vitsit minkä kirjailijan maailma miussakin menettää.

... ja kuraa mahakarvoissa. Varma keväänmerkki vuodesta toiseen.

14.3. Ja kah.Vieraskirjaan oli tullut välitöntä palautetta itsesäälissä rypevälle plokittajalle, joten lopetan rypemisen hetkeksi.

("Toini" on syntynyt 12.3. joten jos kaikki sujuu hyvin ja suunnitelmien mukaisesti, toukokuussa ollaan taas ihan hullunmallinhyrskynmyrskyn. Vähän päänvaivaa ja jotain odotettavaa uskolliselle lukijalle Kuopijoon!)

31.3. Kesäaika

Väinö on siirtänyt itsensä (ja kaikki muutkin, ei sen puoleen) kesäaikaan. Tarkoittaa siis sitä, että tällä viikolla herra on noussut ylös aamuyöstä klo 4.40-5.40 välisenä (kesä)aikana. Justiinsa. Siinä sitä voi sitten itsekseen miettiä vaihtoehtoja: jos en nouse ja laske ulos, kusta ja paskaa on korjattavaksi ihan kiitettävästi. Jos nousen ja lasken ulos, oppii pian että tätä kannattaa harrastaa ihan mihin kelloaikaan tahansa ja sitten ollaan taas tahvintassun ja ulko-ovenkahvan välissä.

Väinö on käynyt hyvän hankikannon ansiosta aidan yli varkaissa. Omenavarkaissa naapurin pihalla. Tuskin pahastuu, olivat männävuotisia. Talipalloautomaatin menetys saattaa harmittaa jotain toista naapuria ehkä enemmän, ja myös pihapiirinsä talitinttejä.

Mielenkiinnolla odotamme, koska Vänttinen saapuu maijan kyydissä kotipihaan:
"-Poliisista, päivää. Mikrosirun mukaan tämä koltiainen kuuluu teille. Tavoitimme sen eläinruokakaupan herkkuosastolta itse teosta..."