Pumban "Velmusta Kunnon Tolleri" -projekti
<<etusivulle


Projekti alkaa

Pissa-kakkajuttuja

En se ollut minä!

Miskan vapautus

Iso, paha maailma

Joka pieruja pidättelee...

Velmun ensimmäinen ja...

Eläinlääkärissä

Mökkilomalla

Pumba pehmenee

Velmun viholliset nro 1 ja 2

Valentino

Sähkeuutisia

Harjoittelua

Velmu ja varis

Veneilyä ja kaikkea siltä...

Be kind, re-name

Vesipetojen sukua

Mieti omalle kohalleis

Kuraa, kuraa...

Päällikön vastuu

Hiljaista on

Nolo näyttelypäivä

Vesipelastusta

Koulua ja sänkipeltoilua

Pumskutti...

Lattiariepu Velmu

Vemmu, meijjän iso jätkän...

Pumba neljä vee!

Velmu yks vee!

Willem-Alexander.
1.1.2010

Willem-Alexander

Vuosi vaihtui "Australian" merkeissä -elokuvan siis. Kuunpimennys piti seurata, tietysti. Ja kuten joka vuosi, koko kylä kerääntyi mäelle raketteja ampumaan. Siis meidän mäelle. Paino sanalla meidän, kun ei se sitä ole. Yllättäen Santtu ottikin räiskeet aika lunkisti, Lellu hutisi sitten molempien edestä. Änkesi itsensä sängyn alle puolilta öin, ja aamuviideltä heräsin siihen kun yritti päästä sieltä pois. Pers vähän jumitti, piti sitten etupäästä avuksi kiskoa. Hirmu hätä oli ulos ja janokin oli kamala. Vähemmästäkin läähättämisestä.

Pumba vähän ikkunasta katseli paukkeita, mutta enemmän taisivat ottaa päähän kaikki turhat ihmiset jotka yömyöhällä tiellä liikkuivat ja kovaäänisesti puhuivat, niille piti tuhahdella. Velmu oli myös valppaana.

Vuoden ensimmäinen metsälenkki ei ollut pituudella pilattu, mutta melko rankka. Metsälenkin polut kun ovat alunperinkin ristiinrasteilevia peuranpolkuja jotka tuppaavat hankeen häviämään -ja nyt ne olivat todella häveyksissä. Velmu reippaana poikana meni jonon ensimmäisenä ja aurasi tietä. Velmu löysi myös peuran petiputeron, jota sitten porukalla ihasteltiin. Santtua putero etenkin ilahdutti, peura kun oli siihen jättänyt papanoita, varsin ihan Santtua ajatellen.

Willem on muuten Hollannin prinssi ja Velmun viimeisin lempinimi -hollanninvieraalta saatu.